Εκλογή Βαγγέλη Κούλη στο ΔΣ της ΣΤ’ Ένωσης

0
46

Η εκλογή του μέλους του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαγγέλη Κούλη, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤ’ Ένωσης αποτέλεσε γεγονός τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχάρη τον κ. Κούλη για την εκλογή του.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του τμήματος Τένις και του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης θεσμοθετείται τουρνουά Τένις για αθλητές έως 10 ετών με την επωνυμία «Βασίλειος Παπαγεωργάκης». Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωσή της η ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Κατά την τακτική γενική συνέλευση των συλλόγων αντισφαίρισης της ΣΤ΄ΈΝΩΣΗΣ (Σωματεία της Πελοποννήσου), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/02/2022 στην Πάτρα και ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ κο Παν. Βαλασόπουλο ,πραγματοποιήθηκαν εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Από αυτές προέκυψε και η εκλογή στο νέο ΔΣ της Ένωσης του μέλους του Δ.Σ. μας κου Ευάγγελου Κούλη.

Το Δ.Σ. ομόφωνα τον συγχαίρει και του εύχεται ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!

Είναι η πρώτη φορά που μετά το 2016 ο σύλλογος εκπροσωπείται σ’ αυτό το κορυφαίο συλλογικό όργανο, με τελευταίο εκπρόσωπο της τον αείμνηστο Βασίλη Παπαγεωργάκη.

Με απόφαση δε, του Προέδρου του Δ.Σ. και της προπονητικής ομάδας του τμήματος αντισφαίρισης, θεσμοθετείται ετήσιο τουρνουά «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ» με την συμμετοχή μικρών αθλητών(ηλικίες έως 10 ετών). Το τουρνουά αυτό θα διεξάγετε στις αρχές Οκτωβρίου κάθε έτους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here