Ελεύθερος ο πολύπειρος Σταύρος Δημητρέλης από τη Δόξα Μεγαλόπολης

0
531

Αποτελεί γεγονός ότι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας, το φετινό Καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Πρόκειται για τον Σταύρο Δημητρέλη, που αποτελούσε μέχρι πρότινος ένας από τους παλαιότερους παίκτες της Δόξας Μεγαλόπολης, εκ των αρχηγών της ομάδας και με πάρα πολλές συμμετοχές στην έως τώρα καριέρα του. Ο Δημητρέλης πρέπει να θυμίσουμε ότι είχε σημαντικές επιτυχίες με τη Δόξα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ μην ξεχνάμε και την παρουσία στο περσινό ρόστερ των «κυανόλευκων» με την ιδιαίτερα ανταγωνιστική πορεία στο α’ τοπικό και την διεκδίκηση του τίτλου έως τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το γεγονός της απόφασης της διοίκησης να «αφήσει» την α’ τοπική κατηγορία τη νέα σεζόν, για να δηλώσει συμμετοχή στο β’ τοπικό, αποτέλεσε και το λόγο που ο Σταύρος Δημητρέλης προχώρησε στην αποχώρησή του από τη Δόξα Μεγαλόπολης.

Είναι γεγονός ότι αρκετές ομάδες θα ήθελαν να έχουν στις τάξεις τους έναν τερματοφύλακα με την εμπειρία και τις αγωνιστικές παραστάσεις, αλλά και την ικανότητα που χαρακτηρίζουν και τον Δημητρέλη και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here