Εναρμονίζεται στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας το ΔΑΚ Τρίπολης

0
218

Από την περασμένη Πέμπτη (25/02) οπότε και επιβλήθηκε το σκληρό lock down στην Αρκαδία, με το Νομό να μπαίνει λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στο Επίπεδο Γ του Πολύ Αυξημένου Κινδύνου και να επιβάλλονται αυξημένα μέτρα, τα δεδομένα της λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης δεν έχουν ουσιαστικά τροποποιηθεί.

Βασικότερη αλλαγή στη λειτουργία του αθλητικού κέντρου του Δήμου Τρίπολης, αποτελεί η αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας, λόγω του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφοριας. Έτσι ο ΔΑΚ Τρίπολης θα τίθεται εκτός λειτουργίας από τις 18:00 έως τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας όπως προβλέπει το ωράριο λειτουργίας.

Από εκεί και πέρα για την χρήση από τους αθλούμενους προβλέπεται ο ανώτατος αριθμός των 80 ατόμων, ενώ παράλληλα ισχύει ακριβώς ότι ίσχυσε για τις προπονήσεις αθλητικών σωματείων σε ανοιχτούς χώρους άθλησης και μέχρι τις 18:00 (λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας).

Τέλος σε ότι αφορά το κλειστό κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις ούτως ή άλλως θα μείνουν κλειστούς λόγω της εγκατάστασης του εργολάβου για το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here