Ενδιαφέρον για τη στελέχωση του ρόστερ για τη Γ’ Εθνική οι Δρομείς!

0
403

Τις προηγούμενες ημέρες οι Δρομείς ανακοίνωσαν τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την «παρθενική» συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι Παππάς, Μικρός και Νταγιάντης αποτελούν τα νέα πρόσωπα της ομάδας για τη νέα σεζόν σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ μας, αλλά και μετά την επίσημη ανακοίνωση των «κυανοκιτρίνων» τις προηγούμενες ημέρες.

Η διοίκηση του Δρομέα συνεχίζει πάντως σε άμεση συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Μπαλή να αναζητά τα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι αρκετά πρόσωπα της περσινής ομάδας βρίσκονται κοντά σε ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα της Τρίπολης, ωστόσο υπάρχουν και παίκτες που δεν θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Επίσημα μετά από γνωστοποίηση του ίδιου του παίκτη δεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους Δρομείς ο Κώστας Κουτσούγερας. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το αν τελικά θα ανανεώσουν ή όχι στην ομάδα δύο βασικά στελέχη της περασμένης χρονιάς όπως είναι ο Διαμαντής Μπουρής και ο Σπύρος Καλούλης. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι δύο παίκτες για επαγγελματικούς λόγους πιθανότατα να μην τους βρίσκουν στην Τρίπολη τη νέα χρονιά και κατά συνέπεια κρίνονται ιδιαίτερα αμφίβολοι στο να αποτελούν μέρος του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ακόμη τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο με τον επόμενο 1,5 μήνα να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμος σε ότι αφορά το «χτίσιμο» του νέου ρόστερ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here