Ενδιαφέρον το αγωνιστικό τοπίο της νέα σεζόν για τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
394

Τις προηγούμενες ημέρες κοινοποιήθηκε στα σωματεία Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου η Ειδική Προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ και κάπως έτσι οι σύλλογοι της περιφέρειας έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν μια γενική εικόνα για τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «Κ.Ε.» με αφορμή την έκδοση της Ειδικής αυτής Προκήρυξης είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με ανθρώπους του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης, σχετικά τις εκτιμήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο του Αρκαδικού συλλόγου και μιας σεζόν που θα περιλαμβάνει πολλές επίσημες αναμετρήσεις σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (Γυναίκες, Κορασίδες και Παγκορασίδες).

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χρονόπουλος αναφορικά με το πρωτάθλημα Γυναικών μας είπε ότι πέρα από την ομάδα Πυργέα που για πρώτη φορά συμμετέχει στον όμιλο του Αρκαδικού συλλόγου, εκτιμά ότι ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης μαζί με την Καλαμάτα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και την απευθείας πρόκριση στα play-off του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τα μικρότερα ηλικιακά πρωταθλήματα (κορασίδες, παγκορασίδες), ο κ. Χρονόπουλος μας είπε ότι με την εμπειρία μετά από δύο χρόνια τα κορίτσια μπορούν να θεωρηθούν ακόμη και φαβορί για πρωτιά στον όμιλο και πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε ότι αφορά το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου είναι πιθανή η κλήρωση με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στόχος είναι οι καλές εμφανίσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ.

Τέλος ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά δεδομένα και τη φιλοσοφία του συλλόγου εν’ όψει της σεζόν 2019-20, με τα όσα μας είπε να έχουν ως εξής: «Στόχος μας έχω ξαναπεί είναι όλα τα παιδιά του συλλόγου μας από τις ακαδημίες μέχρι τα αγωνιστικά τμήματα να έχουν μια φιλοσοφία προόδου τόσο  ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι. Απο κει και πέρα ξέρουμε ότι όλα τα χρόνια όλες μας οι ομάδες πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και θα συνεχίσουμε εγώ η Ρούλα η Πεντεφούντη αλλά και όλοι που πλαισιώνουν το σύλλογο να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Ειδικά στο γυναικείο το οποίο αποτελείται στην πλειοψηφία του από κορασίδες παγκορασίδες, νεάνιδες παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν αποκτήσει εμπειρίες από τα προηγούμενα χρόνια σε συνδυασμό με τις έμπειρες Πεντεφούντη Νικητοπούλου, την Σωτηροπούλου και μια μετεγγραφή που κάναμε της 21χρονης Κοτσαγιαννίδου ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία για όλους και οι αγωνιστικές μας ομάδες να αποτελέσουν κίνητρο να έρθουν νέα μικρά κορίτσια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του βόλεϊ αποκομίζοντας τα οφέλη του και κάποια στιγμή να αποτελέσουν μέλη αυτών των ομάδων. Εξάλλου το μότο μας είναι “στηρίζουμε την ομάδα μας επενδύουμε στην πόλη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here