Ενημέρωση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (+φωτό, vd)

0
413

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/09) στα πλαίσια των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η maglaris bikes πραγματοποίησε στην πλατεία Πετρινού μια παρουσίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Παράλληλα από την επιχείρηση που εκπροσωπεί ο κ. Νικολόπουλος, υπήρξε παρουσίαση και ηλεκτροκίνητων μοτοποδηλάτων, στους πολίτες, ως έναν νέο πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης στη πόλη.

Αρκετά το μοντέλα τόσο σε ότι αφορά τα ποδήλατα όσο και στα μοτοποδήλατα, για τα οποία ο καθένας είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα και φυσικά να τα δοκιμάσει, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πως είναι για παράδειγμα ένα ποδήλατο με το ηλεκτρική υποβοήθηση. Τέλος γινόταν και η σχετική ενημέρωση στην περίπτωση αγοράς της επιδότησης που ισχύει και εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις σε ηλεκτρικά ποδήλατα και μοτοποδήλατα.

Η εκπρόσωπος της maglaris bikes κα Νικολέτα Μάγκλαρη είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στην κάμερα του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» για τη συγκεκριμένη παρουσία και τα πολλά πλεονεκτήματα που παρέχει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Παράλληλα μίλησε και η Αντιδήμαρχος Τρίπολης κα Ελένη Καρούντζου για τη συγκεκριμένη δράση που εντάσσεται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here