Ενημέρωση στο «σκοτάδι» για τη μπασκετική δράση στην ΕΣΚΑΚ

0
202

Διανύουμε μια εποχή στην οποία η πληροφορία μέσω του διαδικτύου αποτελεί πλέον κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο εδώ και χρόνια. Στο χώρο του μπάσκετ όχι μόνο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων ανά την Ελλάδα, χρόνια τώρα διαθέτουν επίσημη ιστοσελίδα, με την οποία ενημερώνουν τα μέλη – σωματεία τους και το φίλαθλο κοινό για την αγωνιστική δραστηριότητα των τοπικών διοργανώσεων αλλά και τις δράσεις τους.

Δυστυχώς απορία προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας και Κορινθίας δεν διαθέτει επίσημο ιστοχώρο. Δυστυχώς ανά πάσα στιγμή δεν υπάρχει πληροφόρηση με κάποιο τρόπο για το αγωνιστικό πρόγραμμα, τον ορισμό των διαιτητών, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των επίσημων αναμετρήσεων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΚ το οποίο πρόσφατα εξελέγη ας ελπίσουμε ότι θα δρομολογήσει τη δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας με την οποία οι σύλλογοι, οι αθλητές, οι φίλαθλοι και τα ΜΜΕ θα μπορούν να έχουν την πληροφόρηση που πρέπει για την αγωνιστική δραστηριότητα της ΕΣΚΑΚ. Φυσικά και δεν αμφισβητούμε την καλή ενδεχομένως διάθεση των ανθρώπων της ΕΣΚΑΚ να ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο για τα αποτελέσματα και της δράσης του τοπικού μπάσκετ στην Αργολίδα και Κορινθία και να προβάλουν με κάθε τρόπο το άθλημα στην περιοχή.

Η ΕΣΚΑΚ ωστόσο είναι μαζί με την Τοπική Επιτροπή της Λέσβου οι μοναδικές Ενώσεις που δεν διαθέτουν επίσημη ιστοσελίδα, δυσκολεύοντας πολύ την προσπάθεια προβολής των τοπικών τους διοργανώσεων. Όσο η κατάσταση αυτή θα παραμένει η ενημέρωση για το τοπικό μπάσκετ θα παραμένει σε σημαντικό βαθμό στο «σκοτάδι»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here