Ενημερωτικό Νομικού Προσώπου προς τα σχολεία για την επίσκεψή τους στο ΔΑΚ

0
616

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο με το οποίο ενημερώνονται τα σχολεία της Τρίπολης για τους κανόνες που πλέον θα τηρούνται σε ότι αφορά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Νομικού Πεοσώπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνεται η διαδικασία που θα πρέπει να προηγείται της επίσκεψης των σχολείων στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης και οι κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα:

  1. Το κάθε σχολείο που έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο χώρο του ΔΑΚ, οφείλει να αποστέλλει ενημερωτικό έγγραφο στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. του Δ. Τρίποληςόπου θα αναφέρεται η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, ο αριθμός των μαθητών (κατά προσέγγιση) και ονομαστικά οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, στο e-mail (κατά προτίμηση) ή στο FAX του Ν.Π.Δ.Δ., τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη επίσκεψη. Σε περίπτωση έκτακτης επίσκεψης, παρακαλούμε να ενημερώνετε τηλεφωνικά στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ.
  2. Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί θα είναι υπεύθυνοιγια την τήρηση των κανόνων καθαριότηταςτου χώρου στον οποίο συνοδεύουν τα παιδιά (π.χ. κλειστό γυμναστήριο, στίβος κλπ) και υπόλογοι σε περίπτωση πρόκλησης ζημιών στο χώρο του ΔΑΚ. Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι απαγορεύεται η κατανάλωση τροφής και ποτών (αναψυκτικών, χυμών κλπ) στο χώρο του στίβου, δηλαδή στο χορτάρι και το tartan.
  3. Θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες και τυχόν παρατηρήσεις των εργαζομένων του ΔΑΚ (και αποκλειστικά και μόνο αυτών).
  4. Τα παιδιά θα πρέπει να μπαίνουν στο χώρο με αθλητική περιβολή, για να μην προκαλούνται φθορές στα δάπεδα (ξύλινο δάπεδο, tartan κλπ).
  5. Κατά την επίσκεψη των σχολείων στο χώρο, θα τους υποδέχεται εργαζόμενος του ΔΑΚ, ο οποίος θα πραγματοποιεί ξενάγηση σε όλους του χώρους και ενημέρωσηστα παιδιά σχετικά με τα αθλήματα και τους κανόνες λειτουργίας του σταδίου.
  6. Για τυχόν παρατηρήσεις ή παράπονα, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα Γραφεία Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δ. Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος

του Ν.Π.Δ.Δ.

ΚΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here