Ενισχυμένος και πλήρης και πάλι ο Πάνας Τρίπολης στην “front line”

0
450

Αν και οι απουσίες στις αποστολές του Πάνα Τρίπολης στο πρώτα ματς της φετινής σεζόν αποτελούν γεγονός δυσκολεύοντας την ομάδα αγωνιστικά στο να διεκδικήσει το θετικά αποτελέσματα που χρειάζεται για να κινηθεί στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, στα ευχάριστα περιλαμβάνεται και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση και του Βασίλη Καρλή.

Ο ψηλός του Πάνα σε φιλικό ματς στη Μεγαλόπολη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχε υποστεί «βαρύ» διάστρεμμα που τον είχε θέσει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Η επιστροφή του στα παρκέ με τη συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Πρωτέα, ισχυροποιεί την front line του Πάνα και αποτελεί σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με άλλες ομάδες συγκριτικό πλεονέκτημα. Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από μια εμπειρία δύο ετών στη Γ’ Εθνική με αρκετές συμμετοχές και καλές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα πέρα από τους ψηλούς που γεμίζουν τη ρακέτα Βαγγέλη Σταματόπουλο και Βασίλη Κούγια, έρχεται και η επιστροφή του Βασίλη Καρλή να «δυναμώσει» ακόμη περισσότερο την Αρκαδική ομάδα κοντά στα καλάθια. Μην ξεχνάμε φυσικά ότι στους ψηλούς περιλαμβάνεται και ο Γιώργος Σάββα, που τα τελευταία χρόνια είναι πάντα πολύτιμος σε επίθεση και άμυνα με τη φανέλα του Πάνα.  Φυσικά και ο Τραχανάς με λιγότερα αγωνιστικά λεπτά, συμπληρώνει τους ψηλούς, έτοιμος να αναλάβει ανά πάσα στιγμή «ειδικές» αποστολές.

Με τόσο «ύψος» στην ομάδα ο Βασίλης Αλικάκος μπορεί να στηρίζει τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας στους ψηλούς για τη διεκδίκηση σημαντικών νικών φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here