Εντάσεις και νεύρα στο Παναρκαδικός – ΓΣ Ηλιούπολης

0
1100

Στο πολύ ενδιαφέρον σε επίπεδο ρυθμού και φάσεων ματς της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Παναρκαδικού και του ΓΣ Ηλιούπολης, δεν έλλειψαν και οι εντάσεις αλλά και τα νεύρα τόσο στη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά από ένα α’ ημίχρονο στο οποίο φίλαθλοι των δύο ομάδες είχαν φροντίσει να ανταλλάξουν αρκετά «γαλλικά» από τις απέναντι κερκίδες, ήρθαν πολύ κοντά στη διάρκεια του ημιχρόνου λίγο πριν ξεκινήσει το β’ ημίχρονο. Κάποιοι αντάλλαξαν κάποιες βαριές εκφράσεις και ήρθαν κοντά, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι της Ηλιούπολης να κατευθυνθούν στο περιβάλλοντα χώρο της κεντρικής εισόδου του γηπέδου για «ενισχύσεις».

Μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους ο κ. Ρούτσης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγα λεπτά το παιχνίδι μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ευτυχώς χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και από τις δύο πλευρές, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η παρουσία της αστυνομίας στη συνέχεια βοήθησε στο να μην ξεφύγει και πάλι η κατάσταση στη συνέχεια αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Απορίας άξιο αποτέλεσε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι δεν έκατσαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων αλλά μαζί με τους φιλάθλους της Αρκαδικής ομάδας στην σκεπαστή εξέδρα. Προφανώς υπήρξε συνεννόηση των δύο πλευρών, αλλά από τη στιγμή που το α’ ημίχρονο εξελίχθηκε με ένταση και φραστική αντιπαράθεση σε όλη τη διάρκεια του, ήταν θέμα χρόνου να έρθει στα χέρια μερίδα φιλάθλων των δύο πλευρών και μάλιστα σε σημείο του γηπέδου στην ακριβώς απέναντι πλευρά απ’ αυτήν που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται οι «φιλοξενούμενοι» οπαδοί.

 

«Εμφύλια» διαμάχη μετά το τέλος του ματς…

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μπροστά από τα γραφεία και αποδυτήρια του Αρκαδικού συλλόγου δεν έλλειψαν τα νεύρα μεταξύ φιλάθλων του Παναρκαδικού με μέλη του συλλόγου και ως ένα σημαντικό βαθμό είχαν να κάνουν με την ένταση που προηγήθηκε στο ημίχρονο με οπαδούς της Αθηναϊκής ομάδας.

Σημαντικό πάντως ήταν ότι αποδέκτες αυτού του εκνευρισμού δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού. Αντιθέτως έλαβαν το θερμό χειροκρότημα παρά την ήττα από το σύνολο του φίλαθλου κοινού, για την μεγάλη του προσπάθεια στο γήπεδο, παρά την «εχθρική» όπως τονίστηκε διαιτησία, των τριών κερδισμένων πέναλτι για τους «φιλοξενούμενους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here