Εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυση του Πανθυρεατικού!

0
411

Η ομάδα του Πανθυρεατικού φρόντισε στο ξεκίνημα του 2020 να πραγματοποιήσει σε μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση. Για την ακρίβεια η διοίκηση του συλλόγου του Άστρους κινήθηκε ουσιαστικά και κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή τεσσάρων παλιών γνώριμων της ομάδας όπως οι Καπράνος, Χαρμπαλής, Γιώργος Μπάρλας και Ντερβίσι. Επιπλέον ενίσχυσε περαιτέρω το ρόστερ με δύο ακόμη πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις επί σειρά ετών στην Γ’ Εθνική όπως οι Μάριος Αγγελόπουλος και Κυριάκος Ηλιόπουλος!

Μια κίνηση των «κιτρινόμαυρων» που αναμένεται να ισχυροποιήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν στην προσπάθεια του συλλόγου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθυρεατικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Tο Δ.Σ. του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση της ομάδας από την επιστροφή σε αυτήν των ποδοσφαιριστών μας Γεωργίου Καπράνου, Γεωργίου Χαρμπαλή, Γεωργίου Μπάρλα & Dervishi Mariou-Trifona.

Επίσης η ομάδα ενισχύεται ακόμα από δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, τον Μάριο Αγγελόπουλο και τον Κυριάκο Ηλιόπουλο.

Το Δ.Σ. , οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία & Αγάπη και μια πολύ καλύτερη δεκαετία με Δημιουργία, Ανάπτυξη και περισσότερη Προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο και υπηρετούμε θέλοντας να προσφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας στη νεολαία της περιοχής και κατά συνέπεια στο μέλλον του τόπου μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2020!

ΤΟ Δ.Σ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here