Αναμφίβολα εντυπωσιακή κρίνεται η αγωνιστική παρουσία της αποστολής του ΑΣ Ομάδας Μάχης Τρίπολης και της σχολής Combat Team Tripolis το πρώτο διήμερο του 27ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Παγκρατίου αθλήματος, που διεξάγεται το τριήμερο 31/03-02/04/2023 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.
Ο Αρκαδικός σύλλογος με υπεύθυνο προπονητή τον Βασίλη Δελή, με αποστολή 26 αθλητών/τριων, την 1η μέρα (31/03) στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων στις ηλικίες 12-14 ετών κατάκτησε συνολικά 7 χρυσά, 4 αργυρά και 7 χάλκινα! Κατά τη 2η ημέρα το Σάββατο (01/04) στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων οι επιτυχίες συνεχίστηκαν καθώς πέρα από την κατάκτηση ακόμη 3 χρυσών, 5 αργυρών και 5 χάλκινων μεταλλίων, όλοι οι αθλητές στη συγκεκριμένη κατηγορία πήραν θέση στην Εθνική ομάδα.
Απομένει την Κυριακή (02/04) η 3η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, προκειμένου να προκύψει και τελικός αγωνιστικός απολογισμός για τον Αρκαδικό σύλλογος ο οποίος ήδη είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος.
Σημειώνεται τέλος ότι για την κάλυψη των εξόδων της πολυπληθούς αποστολής του Αρκαδικού συλλόγου βοήθησαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης, ενώ με ευγενική χορηγία συμμετείχαν και οι επιχειρήσεις: Ζαχαροπλαστείο ΧΑΡΑ, Αγροεφόδια ΤΡΟΥΠΗΣ και Ορθοπεδικά Είδη Δημήτρης Αθανασόπουλος.