Εντός στόχων και όχι υπό «κατάρρευση» ο Παναρκαδικός!

0
281

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού σίγουρα από την πρώτη μέρα που δήλωσε η ομάδα συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είχαν δύσκολο έργο και αρκετές αντιξοότητες. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα παρά τις δυσκολίες μέχρι και σήμερα διατηρείται εντός στόχων και με ανάλογη διάθεση αναμένεται να συνεχίσει και το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου, ως «απάντηση» σε δημοσιεύματα και φημολογίες που θέλουν τους «πράσινους» υπό διάλυση.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η αποχώρηση του Αντώνη Μαυρέα από την ομάδα (ένας προπονητής ο οποίος μέχρι σήμερα βοήθησε αρκετά ώστε η ομάδα αφ’ ενός να «κατέβει» κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αφ’ εταίρου να διατηρείται τη δεδομένη στιγμή εντός στόχων), καθώς και οι αποχωρήσεις και κάποιων παικτών προβλημάτισε τους ανθρώπους και φίλους του συλλόγου.

Από την άλλη όμως η τελευταία νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη που συνδυάστηκε με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, η αλλαγή προπονητή με την έλευση του Θανάση Στάικου που φαίνεται ότι ήδη έχει γίνει καθολικά αποδεκτός από παράγοντες αλλά κυρίως παίκτες, δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής επί του Αστέρα Βλαχιώτη, ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού σε κουβέντα που είχε εξέφρασε την ρητορική ερώτηση, για το πώς είναι δυνατό μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό η «αγωνιστική εικόνα» της ομάδας από την βαριά ήττα στο Κρανίδι από τη Λέρνα, στην επιβλητική επικράτηση επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Το «κλίμα» τη δεδομένη στιγμή είναι αρκετά καλό και φάνηκε και στο ματς της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Βλαχιώτη, μεταγραφές έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να συνεχιστούν αναμένονται συνολικά με αυτούς που έχουν έρθει 3-4 παιδιά σίγουρα στην ομάδα, ενώ προβλήματα οικονομικής φύσεως τη δεδομένη στιγμή ικανά να φέρουν υπό διάλυση την ομάδα του Παναρκαδικού δεν υφίστανται.

Η διοίκηση το επόμενο διάστημα αναμένεται με διάφορες ενέργειες να εξασφαλίσει κάποια χρήματα, ενώ σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι η ομάδα σύντομα αναφέρεται να εξασφαλίσει και ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό από το Δήμο Τρίπολης. Ανακεφαλαιώνοντας σίγουρα η φετινή σεζόν δεν χαρακτηρίζεται εύκολη από πολλές απόψεις, αλλά για την ώρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα και οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας παραμένουν εντός ελέγχου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here