Εξαιρετική εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ για τη Βασιλική Τελά! (+vid)

0
715

Η αλήθεια είναι ότι η Επικοντίστρια του ΓΣ Αρκαδίας, Βασιλική Τελά, έψαχνε καιρό επίμονα μια επίδοση που θα ισοδυναμούσε με βελτίωσε της ατομικής της επίδοσης που μέχρι σήμερα ήταν τα 3,80μ. Αλήθεια επίσης αποτελεί το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον η Τριπολίτισσα άλτρια είχε καταφέρει στις προπονήσεις να βγάλει άλματα πάνω από τα 4,00 μέτρα, ωστόσο το περασμένο Καλοκαίρι δεν είχε μπορέσει να βγάλει την επίδοση σε αγώνες.

Μέχρι σήμερα όμως, καθώς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α-Γ της Τρίπολης κατάφερε με εξαιρετική εμφάνιση να κάνει 3,90μ. καταρρίπτοντας την ατομική της επίδοση, ενώ προσπάθησε αλλά δεν έβγαλε λόγω κάποιων αστοχιών στην τεχνική να περάσει και τα 4,00 μέτρα το οποίο όπως προαναφέραμε το έχει και μπορεί κάποια στιγμή να το κάνει πραγματικότητα. Γιατί όχι στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ της Πάτρας!

Το επιτυχημένο άλμα της στα 3,90μ, ήταν αρκετά «περιπετειώδες» με τον πήχη να της κάνει τη χάρη και να μην πέφτει, «δικαιώνοντας» την για την υπομονή και επιμονή τόσο μεγάλο διάστημα να διεκδικεί τη βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ σε επίσημο αγώνα! Με την επίτευξη της συγκεκριμένης επιτυχίας έτρεξε να αγκαλιάσει τον προπονητή της Παναγιώτη Ζαρμπαλά, δεχόμενη τις επευφημίες οικογένειά κα φίλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λίγα μέτρα μακρύτερα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε βίντεο το επιτυχημένο άλμα της Βάλιας Τελά στα 3,90μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here