Εξαιρετική η διοργάνωση του τουρνουά 3on3 του Πήγασου Θυρέας (+φωτό)

0
422

Το απόγευμα της Δευτέρας (01/08) ξεκίνησε το τουρνουά 3on3 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παραλίου Άστρους και το οποίο διοργανώνεται από τον Πήγασο ΑΟ Θυρέας με την υποστήριξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Ένα τριήμερο τουρνουά που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης (03/08).

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν επιτυχημένη. Κι αυτό γιατί καταρχάς η συμμετοχές ήταν πολλές, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κόσμος και κυρίως οι φίλοι του μπάσκετ, ενεργοί αθλητές και μη, στήριξαν τη διοργάνωση. Κατ’ επέκταση οι άνθρωποι του Πήγασου τα πήγαν εξαιρετικά στο οργανωτικό τομέα. Οι απαιτούμενες κληρώσεις, οι αγώνες, το αγωνιστικό πρόγραμμα που έπρεπε να «τρέξει» χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Ακόμη και οι μηχανογράφηση με τα αποτελέσματα, αλλά και τις οθόνες με τα σκορ και το χρόνο σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνουν τους συμμετέχοντες. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας, ήταν εκεί και στήριξαν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αγωνιστικά επίσης ο έντονος συναγωνισμός και οι συναρπαστικές «μονομαχίες» μέσα στις γραμμές του γηπέδου, έδωσαν επίσης «πολλούς πόντους» στο να χαρακτηριστεί αυτό το τουρνουά επιτυχημένο και να «γεμίσει» με κίνητρο τους διοργανωτές στο να φιλοξενήσουν την επόμενη χρονιά το τουρνούα με περισσότερες συμμετοχές και εκπλήξεις.

 

Νικήτρια η ομάδα «Στα Μπετά»…

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα «Στα Μπετά» (με αθλητές τους γνώριμους από τη θητεία τους στο Σύλλογο Δρομέων και τον Πήγασο, Γιώργος Μπαλής, Στέλιος Χατζόπουλος και Γιάννης Κόκκορης) η οποία επικράτησε στο μεγάλο τελικό των Cavaliers (Μαρίνος Μαντίκος, Άρης Κάρρας και Θοδωρής Τρυφωνόπουλος) με σκορ 17-12. Στο διαγωνισμό τριπόντων ο Δημήτρης Μήτσιας επιβλήθηκε με σκορ 4-2 του Γιώργου Ζαχαριά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here