Εξελέγη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Πανθυρεατικού

0
348

Νέο διοικητικό συμβούλιο διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες ο Πανθυρεατικός ΑΟ, ύστερα από τις αρχαιρεσίες και την συγκρότηση του συλλόγου σε σώμα. Νέος Πρόεδρος αποτελεί ο κ. Γεώργιος Μπάρλας με τη νέα διοίκηση να καλείται από το επόμενο διάστημα να τρέξει αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η διοίκηση του Πανθυρεατικού, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή 29 Μαΐου 2019 συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ», όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν και με την με αριθμό 8/2019 απόφασή του συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, το οποίο έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μπάρλας Κ. Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος: Χασαπογιάννης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Θεοδώρου Αθανάσιος
Γ. Γραμματέας: Κουτίβα Ευδοκία
Ταμίας: Καμπύλης Βασίλειος
Γεν. Αρχηγοί : Δικαίος Βλάσης, Δικαίος Ιωάννης
Μέλη: Δικαίος I. Δημήτριος, Ιατρίδης Κωνσταντίνος, Καψάλης Σωτήριος, Μαγκλής Ανδρέας

Αναπληρωματικά μέλη: Αδάμης Παναγιώτης, Βλαχάκης Αναστάσιος, Βλαχάκης Ευστάθιος, Κούρος Ηλίας, Μακρής Γεώργιος, Μπάρλας Δημήτριος, Μπόνος Κωνσταντίνος, Τσιώρος Ι. Γεώργιος, Πετράκης Σπύρος, Σαβούρδος Πέτρος, Τσιώρος Δ. Κωνσταντίνος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του σωματείου για την έμπρακτη στήριξή τους. Ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. για την εξαιρετική προσπάθεια και τη χρηστή διοίκηση και υπόσχεται ότι θα παραμείνει πιστό στους στόχους της ομάδας, έχοντας τον «Πανθυρεατικό Α.Ο» πάντα πρωταγωνιστή.

Το Δ.Σ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here