Εξελίξεις και αλλαγή δεδομένων στον ΠΑΟΚ Τρίπολης!

0
502

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε βρήκε τον ΠΑΟΚ Τρίπολης στον πρώτο χρόνο «ζωής» του ως σωματείο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά στην Β’ κατηγορία Αρκαδίας και να κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία. Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόντρα Επίθεση» έγινε γνωστό ότι ο υπεύθυνος του συλλόγου κ. Κώστας Μπακέας δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο για προσωπικούς λόγους.

Μετά από αυτή την πληροφορία που είχαμε, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κ. Μπακέα προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι για επαγγελματικούς λόγους θα φύγει άμεσα για την Αμερική κάτι που συνεπάγεται αυτομάτως αποχώρηση από τα διοικητικά του ΠΑΟΚ Τρίπολης. Έγινε γνωστό παράλληλα ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου.

Μέχρι τότε πάντως αναμένουμε τις εξελίξεις που δεν είναι μικρές για το νεοσύστατο εδώ και ένα χρόνο σύλλογο. Η επόμενη μέρα στο σύλλογο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις και σε οικονομικό επίπεδο του συλλόγου λόγω της συμμετοχής στο Α’ τοπικό τη νέα σεζόν, επιβάλουν ένα διοικητικό σχήμα με πρόσωπα που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς!

Επιπλέον οι ακαδημίες στο σύλλογο θα πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν σε ιδιαίτερα οργανωμένα επίπεδα και χωρίς προβλήματα, πόσο μάλλον μετά την συνεργασία που υπάρχει σ’ αυτό το επίπεδο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αυτό το κομμάτι του Αρκαδικού συλλόγου απαιτεί σημαντικές υποχρεώσεις και οργάνωση που δεν θα πρέπει να μείνουν πίσω.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here