Η επίσημη απάντηση του Πανθυρεατικού ΑΟ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

0
94

Με ανακοίνωσή της ομάδας του Πανθυρεατικού ΑΟ, το βράδυ της Πέμπτης (30/03) οι άνθρωποι του συλλόγου του Άστρους πήραν θέση στα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες τόσο συνέβησαν στο εντός έδρας ματς με τον Ερμή, όσο και στις ανακοινώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας και του Συνδέσμου Διαιτητών της Ένωσης, αλλά και στην ποινή που επιβλήθηκαν στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Άστρους, αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε και την δική μας άποψη, σε απάντηση των βαρύγδουπων ανακοινώσεων, θεωρούμε πως έχουμε το δικαίωμα ή μήπως όχι Κύριοι Διοικούντες του Αρκαδικού ποδόσφαιρου;

Αρχικά καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφής βίας και δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμάς. Επιδιώκουμε την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας για να αγωνίζονται τα παιδιά μας σε γεμάτο γήπεδο. Θέαμα που δεν το συναντάμε συχνά στα γήπεδα της Αρκαδίας. Με αυτό αμείβονται και οι προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους εμάς, που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Όσον αφορά όμως στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο τέλος του αγώνα της 21ης αγωνιστικής με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και μιας μερίδας «φιλάθλων», προφανώς και είναι καταδικαστέα και από εμάς, γιατί μηδενίζουν όλους τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλα τα μέλη του σωματείου μας.

Θεωρείτε όμως κ. πρόεδρε τη ΕΔ/ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ότι σταθήκατε στο ύψος της θέσης που έχετε;

Θεωρείτε ότι είναι πρέπον ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας να διαπληκτίζεται με τους οπαδούς, να ειρωνεύεται και να προκαλεί, έχοντας μαζί και το παιδί του;

Σας επισημαίνουμε ότι οι άνθρωποι της εισόδου δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν ποιος είστε και πώς να το καταλάβουν άλλωστε, εφόσον προσήλθατε στο γήπεδο 35 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και χωρίς την κάρτα που να αποδεικνύει την ιδιότητα σας.

Επομένως αυτό δεν ήταν η αιτία για τις απαράδεκτες συμπεριφορές αλλά η αφορμή που σχεδόν όλοι ψάχνατε και επειδή δεν συμβαίνει για πρώτη φορά δεν μας πείθετε ότι δεν ήταν εσκεμμένο.

Εμείς κύριοι διοικούντες του Αρκαδικού Ποδόσφαιρου αντέχουμε όσο και αν μας πολεμάτε και σας το έχουμε αποδείξει. Εσείς μπορείτε να μας αποδείξετε ότι συμβάλλετε με τις ενέργειές σας σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρό όπως ισχυρίζεστε;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here