Επίσκεψη στο Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας από τον Πήγασο Θυρέας

0
215

Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΚΑΚ, Πήγασος Θυρέας, επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο (09/04) το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη. Οι «βυσσινί» αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου για συνάντηση στο Δημαρχείο.

Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου του Άστρους χάρισαν τη φανέλα της φιέστας και πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΚ στον  κ. Καμπύλη, αναγράφοντας στην πλάτη και το όνομά του.

 

Γιώργος Καμπύλης: «Μας έκαναν όλους υπερήφανους»

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Καμπύλης, μετά την επίσκεψη της ομάδας του Πήγασου Θυρέας, σχολίασε σε ανάρτηση του:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πήγασου, παίκτες, προπονητή και διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ιδιαίτερα για τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Με αθλητές μόνο από την περιοχή μας και κάτω από ιδιαίτερες και αντίξοες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης των προηγούμενων μηνών.

Μια ομάδα με ήθος, αγωνιστικότητα, ομαδικότητα και κυρίως χωρίς εντάσεις. Μας έκαναν όλους περήφανους για άλλη μια φορά. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και παραμονή στην κατηγορία.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here