Επανέναρξη της Γ’ Εθνικής στις 4 Απριλίου

0
323

Σύμφωνα με τοποθετήσεις του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ και Προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, κ. Παναγιώτη Δημητρίου δεδομένη θεωρείται η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 4 Απριλίου, τη στιγμή που οι ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις μόλις την περασμένη Δευτέρα.

Ο κ. Δημητρίου θεωρεί κλεισμένο το θέμα της ημερομηνίας επανέναρξης της Γ’ Εθνικής για την Κυριακή 4 Απριλίου. Παράλληλα έγινε γνωστό από τον ίδιο ότι το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι η τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος με τις σημαντικές λεπτομέρειες. Απόφαση που αναμένεται για την αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πιθανόν να διεξαχθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το fosonline.gr οι δηλώσεις του κ. Δημητρίου σε ότι αφορά την Γ’ Εθνική κατηγορία αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού η πολιτεία δεν έχει ανάψει το … πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή, τα τοπικά πρωταθλήματα ως γνωστόν δεν μπορούν να παιχτούν. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συζήτηση πάνω σε οποιαδήποτε βάση, από τη στιγμή την οποία απαγορεύεται να διεξαχθούν ούτε καν οι προπονήσεις στις ομάδες αυτές. Και δεν υπάρχει και στον ορίζοντα κάτι τέτοιο άμεσα.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στις κατηγορίες τις οποίες έχουν επιτραπεί οι προπονήσεις, αυτό γίνεται τηρώντας πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Για τη Γ΄ Εθνική, έχουμε πάρει απόφαση για να ξεκινήσει. Μεταφέραμε μάλιστα την έναρξη μια βδομάδα πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου. Αυτό έχει ήδη γίνει. Εκείνο το οποίο απομένει να συζητηθεί, είναι η επικύρωση της τροποποίησης της προκήρυξης. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα γίνει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here