Επανέναρξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου από τον Αθλητικό Όμιλο Τεγέας

0
117

Η επιστροφή του ΑΟ Τεγέας στην φυσική τους έδρα μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου Επισκοπής Τεγέας, άνοιξε και τις διαδικασίες για την απανέναρξη των ακαδημιών των «πρασίνων» με τη διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση να γνωστοποιεί την έναρξη τους.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με την επιστροφή του Α.Ο. Τεγέας στη φυσική του έδρα, η ομάδα μας επαναρχίζει και πάλι τη λειτουργία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της και περιμένει όλα τα παιδιά τα οποία αγαπούν το ποδόσφαιρο να εισέλθουν στους κόλπους της οικογένειας του Α.Ο.Τεγέας.

Η έναρξη των προπονήσεων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 16:00 στο νέο βελτιωμένο μας γήπεδο στην Επισκοπή Τεγέας.

Τρείς αξιόλογοι προπονητές ο Θοδωρής Κουτσιούρης, ο Σταύρος Βρούβας (UEFA C) και ο Παναγιώτης Δούκας θα προσπαθήσουν να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά με τελικό στόχο το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’ και το σεβασμό σε κάθε αντίπαλο.

Γενικός υπεύθυνος της λειτουργίας των ακαδημιών της ομάδας μας,  ορίζεται ο κ. Χασάπης Ιωάννης, μέλος της διοίκησης της ομάδας μας.

Τα παιδιά τα οποία μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το στάδιο στις ακαδημίες μας πρέπει να έχουν ημερομηνία γέννησης από το έτος από το 2008 έως και το έτος 2016.

* Στις προπονήσεις των μικρών μας φίλων θα τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψής κατά τις διασποράς της πανδημίας Covid-19.

Το μέλλον του Αρκαδικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στη νεολαία μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε τον Α.Ο. Τεγέας ψηλά!
Για το Δ.Σ του Α.Ο Τεγέας,
Το γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here