Επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για τους αθλούμενους πολίτες!

0
470

Ανακοίνωσε εξέδωσε σήμερα νωρίς το πρωί της 01/06 το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, γνωστοποιώντας την επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για το αθλούμενο κοινό, αλλά και για αθλητές – αθλήτριες σωματείων κάτω των 13 ετών.

Η σχετική ανακοίνωση του ΔΑΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης η επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για αθλητές και αθλούμενους από 1η Ιουνίου 2020, κατ’ εφαρμογή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την αθλητική δραστηριότητα, οι οποίες συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.και ορίζουν όσα θα ισχύσουνκατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. παρακαλεί όλους τους εμπλεκόμενους (εργαζόμενους, αθλητές, προπονητές, αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους πολίτες, συνοδούς κλπ) για την απόλυτη και αυστηρή εφαρμογήτων υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποφάσεων των αρμόδιων Υπουργείων και υπογραμμίζει τη σημασία της ατομικής ευθύνης, καθώς όπωςέχει καταστεί σαφές από την Γ.Γ.Α.,η έναρξη των αθλημάτων πραγματοποιείται με πλήρη επίγνωση του κινδύνου διασποράς της νόσουκαι οι οδηγίες που θα πρέπει να εφαρμόζονται, είναι ανάλογες των ιδιαιτεροτήτων του κάθε αθλήματος.Πλήρεις οδηγίες παρατίθενται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την 31 Μαΐου 2020 και αναδημοσιεύεται παρακάτω.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου (τηλ. 2710-233351) θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για οτιδήποτε χρειαστείκαι ελπίζει στην καλή συνεργασία όλων, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε το συντομότερο και με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο, στις νέες συνθήκες.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here