Επανεκκίνηση από 07/06 στα πρωταθλήματα υποδομής και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
145

Μετά από σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από 7 Ιουνίου γίνεται γνωστό ότι ξεκινάει σταδιακά η επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο χώρο του μπάσκετ με τα πρωταθλήματα υποδομής (Έφηβοι – Νεανίδες και Παίδες – Κορασίδες). Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα πρωταθλήματα υποδομών ξεκινούν από την αρχή καθώς δεν υπολογίζονται τα αποτελέσματα προ της διακοπής. Μετά από κλήρωση οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα νοκ-άουτ.

Στόχος να αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες και στη συνέχεια αυτές να διεκδικήσουν μέσω της προκριματικής φάσης την πρόκριση τους στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλήματων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την από 8/05/2021, απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, των ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων –Κορασίδων, μπορούν να ξεκινήσουν από 7/6/2021.

Προκειμένου λοιπόν ν΄ αναδείξουμε τους κατά κατηγορία Πρωταθλητές μας, η Ένωσή μας προγραμματίζει τη διεξαγωγή των παραπάνω Πρωταθλημάτων, ως εξής:

• Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων από 07/06/2021.
• Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων από 23/06/2021.

– Λόγω του περιορισμένου χρόνου διεξαγωγής των Τελικών Φάσεων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων – Νεανίδων, (ενώ εκκρεμεί η ημερομηνία προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων των αντίστοιχων κατηγοριών), οι μέχρι σήμερα τελεσθέντες αγώνες, δεν λαμβάνονται υπόψη.

– Τα παραπάνω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν με αγώνες κατάταξης ΝΟΚ-ΑΟΥΤ, μετά από κλήρωση.

– Οι πρώτοι αγώνες κατάταξης, θα διεξαχθούν μεταξύ όμορων ομάδων, των Νομών της Ένωσής μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here