Επανεκκίνηση στις εργασίες στο γήπεδο Φιλικών από το Δήμο Τρίπολης (+φωτό)

0
164
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Το τελευταία διάστημα έχουν επανεκκινήσει οι εργασίες και παρεμβάσεις στο γήπεδο Φιλικών από το Δήμο Τρίπολης. Βασικός λόγος που συνέβη αυτό αποτελεί η σημαντική εξέλιξη της αποδέσμευσης σημαντικού μέρους του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών το οποίο ήταν χαρακτηρισμένο από το Δασαρχείο Τρίπολης ως δασική έκταση.

Αρκετές παρεμβάσεις έχουν γίνει λοιπόν τις τελευταίες ημέρες και πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε καινούργιο δημοσιογραφικό θεωρείο στο σημείο όπου βρισκόταν το παλιό, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίες των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Ακολούθησε η επιδιόρθωση των κερκίδων και πολύ σύντομα σε όποιες δεν υπάρχουν, θα τοποθετηθούν καθίσματα. Παράλληλα χωματουργικές εργασίες στον περιβάλλον χώρο πίσω από τις εξέδρες, βελτίωσαν την εικόνα. Τέλος επιδιορθώθηκε το συρματόπλεγμα στο σημείο πίσω από τους πάγκους που ήταν κατεστραμμένο από τους προηγούμενους μήνες, ενώ έχουν καθαριστεί και τα αποστραγγιστικά φρεάτια προκειμένου να επιτρέπουν στο νερό να απομακρύνεται ακόμη πιο εύκολα από τον αγωνιστικό και περιβάλλον χώρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παρεμβάσεις του Δήμου Τρίπολης αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την επίστρωση με χαλίκι και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρο περιμετρικά των κερκίδων και περιμετρικά του γηπέδου όπου χρειάζεται, την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, την τοποθέτηση διχτύων πίσω από τις εστίες του γηπέδου και φυσικά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα.

Τέλος σε ότι αφορά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα, υπάρχει σημαντική εξέλιξη σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Μακαρούνη, γεγονός που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου μπορεί άμεσα να ξεκινήσει το έργο της αντικατάστασης του παλιού και φθαρμένου τεχνικού χλοοτάπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here