Επανεξέταση της άρσης αναστολής αθλητικών δραστηριοτήτων την επόμενη Παρασκευή

0
364

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Πολιτείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας και της άρσης ή επιβολής μέτρων ανάλογα με το επιδημιολογικό φόρτο, δεν υπήρξε καμία απόφαση που αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένη για την αθλητική δραστηριότητα.

Κατά συνέπεια για ακόμη μία εβδομάδα δεν αλλάζει τίποτα σε ότι ισχύει μέχρι σήμερα, κάτι που διατηρεί τον προβληματισμό στην αθλητική κοινότητα, κυρίως σε ότι αφορά την αγωνιστική δραστηριότητα σε Εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η συζήτηση για το θέμα των αθλητικών δραστηριοτήτων αναμένεται να συζητηθεί από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων από την ερχόμενη Πατασκευή.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων ανέφερε είχε ως εξής: «Να ενημερώσω ότι το θέμα του κυνηγιού και του ψαρέματος θα τεθούν εκ νέου στην επιτροπή την άλλη Παρασκευή, οπότε και θα ανοίξει και η συζήτηση για το θέμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, πάντα βέβαια με το βλέμμα στραμμένο στα επιδημιολογικά δεδομένα των ημερών εκείνων.».

Κατά συνέπεια η οποία απόφαση για επανεκκίνηση της περαιτέρω αθλητικής δραστηριότητας αναμένεται να συζητηθεί την επόμενη Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here