Επιδιόρθωση στις μπασκέτες των εξωτερικών γηπέδων του ΔΑΚ Τρίπολης

0
317

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης που έχει την αρμοδιότητα για τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην επιδιόρθωση των στεφανιών στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου, αντικαθιστώντας τις φθορές που είχαν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα.

Αποτελεί γεγονός ότι όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά και ο προϋπολογισμός του Νομικού Προσώπου που αφορά το ΔΑΚ Τρίπολης, κατά διαστήματα γίνονται διάφορες παρεμβάσεις για επιδιορθώσεις ή συντηρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Ηλίας Κούρος: «Μέλημα μας η διατήρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Σε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, με αφορμή τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις ανέφερε:

«Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης πραγματοποίησε επιδιόρθωση στις μπασκέτες των εξωτερικών γηπέδων του ΔΑΚ Τριπολης. Μετά από ενέργειες του προέδρου κ. Ηλία Κούρου ολοκληρώθηκε η επισκευή των στεφανιών στις μπασκέτες, που είχαν σπάσει το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Κούρος ευχαριστεί τους ιδιώτες που με την εθελοντική τους προσφορά και χωρίς κόστος, βοηθούν στην αποκατάσταση των φθορών. Μέλημα του προέδρου αλλά και ολοκλήρου του συμβούλιου του ΝΠΔΔ είναι η διατήρηση των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τριπολης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι οι αθλούμενοι και οι επισκέπτες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here