Επικράτηση της 124 ΠΒΕ απέναντι στο ΕΤΗΜ (+φωτό, vid)

0
1124

Για το Κύπελλο Πολεμικής Αεροπορίας σε ότι αφορά το άθλημα του Ποδοσφαίρου Σάλας (5Χ5), η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης το απόγευμα της Τρίτης 18/02, φιλοξένησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του FAIRPLAY, την αντίστοιχη ομάδα του Εργοστασίου Τηλεπικοινωνιών – Ηλεκτρονικών Μέσων (Ε.Τ.Η.Μ.). Μια αναμέτρηση η οποία διεξήχθη υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες και Ανοιξιάτικο καιρό.

Αγωνιστικά η ομάδα της 124 ΠΒΕ αποδείχθηκε καλύτερη του αντιπάλου της και κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση – πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Το ξεκίνημα των «γηπεδούχων» αποδείχθηκε ιδανικό με δύο γρήγορα τέρματα και προβάδισμα 2-0, το οποίο διατηρήθηκε και στη συνέχεια. Η ομάδα της ΕΤΗΜ ωστόσο προσπάθησε να αντιδράσει σκοράροντας δύο τέρματα, αλλά οι παίκτες της 124 ΠΒΕ κράτησαν το προβάδισμα ασφαλείας και εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 5-2.

Χωρίς απρόοπτα και υπό πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ αρκετά φιλόξενοι ήταν οι υπεύθυνοι των αθλητικών εγκαταστάσεων του FAIRPLAY.

ΓΗΠΕΔΟ: Αθλητικές εγκαταστάσεις FAIRPLAY | 18/02/2020 (11:30).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Παντελής (Αθηνών).
124 ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Ιατρόπουλος Γ., Μάνος Κ., Τριανταφύλλου Δ., Παράσχης Α., Σιούζος Α., Μαγουλάς Β., Καράμπελας Θ., Φέστας Κ..
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ: Αθανασιάδης Γρ., Κουσκούτης Στ., Ξαστερούλιας Χ., Μπαλάρας Ν., Τετζαλίδης Ε., Σκόνδρας Ν., Κοσμίδης Κ., Ηλίας Χ..

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here