Επιμορφωτικά σεμινάρια από ΕΠΣ Αρκαδίας για νέους κανονισμούς σε Τρίπολη και Τυρό

0
549

Την διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε όλους τους εκπροσώπους των σωματείων της Αρκαδίας (προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές), διοργανώνει η ΕΠΣ Αρκαδίας με σκοπό την ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν από τη σεζόν 2019-20. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Τρίπολη για τις ομάδες των Δήμων Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας και στον Τυρό για τα σωματεία της Κυνουρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 09-09-2019 και ώρα 19:30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση προκειμένου να γίνει ενημέρωση από την επιτροπή Διαιτησίας για τις τροποποιήσεις στους κανονισμούς.

Καλούνται οι εκπρόσωποι, προπονητές και ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό μάθημα για τις αλλαγές των κανόνων παιχνιδιού που θα ισχύουν από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η πρόσκληση απευθύνεται στα Σωματεία των Δήμων Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας. Για τα Σωματεία της Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση τη Δευτέρα 16-09-2019 στο Πνευματικό Κέντρο στον Άγιο Ανδρέα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here