Επιπτώσεις για τον Παναρκαδικό σε περίπτωση μη συμμετοχής του στο Κύπελλο Ελλάδος

0
637

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια της διεξαγωγής της κλήρωσης για τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου Αρκαδίας ή βάσει των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας, του εκπροσώπου του Νομού Αρκαδίας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο θεσμό είναι υποχρεωτική.

Ο Παναρκαδικός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και υποδείξεις της ΕΠΟ, είναι υποχρεωμένος να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουλίου 2020. Σε περίπτωση μη συμμετοχής του στο θεσμό, προβλέπεται ήττα στα χαρτιά στο συγκεκριμένο αγώνα, χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ και μηδενισμός στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαγγούρη δεν αποκλείεται η ΕΠΟ το επόμενο διάστημα να αλλάξει την απόφασή της και να αναφέρει ότι η συμμετοχή στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου για τη φετινή σεζόν θα είναι προαιρετική. Σε περίπτωση τέτοιας εξέλιξης η ΕΠΣ Αρκαδίας θα ενημερώσει άμεσα τους ανθρώπους του Παναρκαδικού.

Με τα σημερινά δεδομένα και με την διοικητική αβεβαιότητα που «κυριαρχεί» στις τάξεις του Παναρκαδικού ΑΟ, το αποτέλεσμα της κλήρωσης πλέον φαίνεται να αποτελεί περισσότερο «πονοκέφαλο» για τους «πράσινους» παρά ευκαιρία για συμμετοχή σε μια επιπλέον διοργάνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here