Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελ/σου προς Δήμο Ναυπλιέων για το κατεστραμμένο ταρτάν στο ΔΑΚ Ναυπλίου

0
266
ΦΩΤΟ: ELIAS MANTZARAKOS.

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το Δήμο Ναυπλιέων. Ο λόγος της συγκεκριμένης επιστολής, αφορά τις καταστροφές στο ταρτάν του ΔΑΚ Ναυπλίου, από συνεργασία που προετοίμαζαν τις υποδομές για τη διεξαγωγή συναυλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναφέρει:

«Τρίπολη, 25/07/2023
Προς: Δήμο Ναυπλιέων
Αρ. Πρωτ: 77
Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων
Κοιν.: Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Μ.Μ.Ε., ΣΕΓΑΣ
ΘΕΜΑ:  «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ»

Κύριε Δήμαρχε

Με πολύ μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε για την καταστροφή του ταρτάν λόγω συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δ.Α.Κ. Ναυπλίου.

Είναι κρίμα το στάδιο που έχει φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και Πανελλήνια Πρωταθλήματα να παρουσιάζει αυτή την εικόνα επειδή κάποιοι δεν σεβάστηκαν τον χώρο στον οποίο τόσα παιδιά προπονούνται και αγωνίζονται.

Μπορεί τα στάδια να ανήκουν πλέον στους Δήμους αλλά  πρέπει όλοι επιτέλους να κατανοήσουν ότι οι χώροι αυτοί είναι χώροι άθλησης και αγώνων και όχι χώροι διασκέδασης, συναυλιών και παιδικές χαρές.

Ελπίζουμε να έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες εξασφάλισης και αποκατάστασης του χώρου από τυχόν ζημιές (εγγυήσεις κ.λ.π.) προκειμένου ο χώρος να επιδιορθωθεί άμεσα να καταστεί και πάλι λειτουργικός προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα αθλητικά σωματεία.

Πρέπει επιτέλους να καταστεί σαφές πως τα στάδια είναι αθλητικοί χώροι και επειδή δεν υπάρχουν πολλά στάδια με ταρτάν οφείλουμε τουλάχιστον να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να τους διατηρούμε σε αξιοπρεπή κατάσταση, όσο για τις συναυλίες ας πραγματοποιούνται σε άλλους υπαίθριους χώρους (π.χ. πλατείες).

Επειδή γνωρίζουμε τα φίλαθλα αισθήματά σας είμαστε βέβαιοι  πως πολύ σύντομα θα πραγματοποιήσετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου αφενός ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου να αποκατασταθεί, και αφετέρου θα κάνετε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια δυσάρεστα γεγονότα στο μέλλον.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Κώστας Βινατσέλας
Ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Κουλογιάννης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here