Επιστολή ΔΣ ΑΕΚ Τρίπολης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών

0
98

Το πρωί της Δευτέρας (09/05) έγινε γνωστό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης απέστειλε την περασμένη Πέμπτη 05/05/2022, σχετικό έγγραφο προς τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό, με την οποία αναδεικνύει την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες. Παράλληλα καλεί τον κ. Σκαντζό όπως προγραμματιστεί ενημερωτική συνάντηση για το θέμα αυτό και τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έγγραφο που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Πέτρο Αλμπάνη, κοινοποιήθηκε επίσης και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη, καθώς και στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γεωργόπουλο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει:

«ΠΡΟΣ: κον Εμμ. Σκαντζό Αντιπ/ρχη ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τρίπολη 05 Μαΐου 2022 – Αρ. Πρωτ. 14/2022

Κοιν/ση:
Γραφείο Περιφερειάρχη Περ. Πελοποννήσου κου Παν.Νίκα
Γραφείο Δημάρχου Δ. ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ κου Κων. Τζιούμη
Κον Στ.Γεωργόπουλο Πρόεδρο ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
με την παρούσα θα θέλαμε να σας τονίσουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Τρίπολης η αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών« Αν. Μουκάκης».

Το γήπεδο αυτό που αποτελεί την ιστορική έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου μας , βρίσκετε στα «προσφυγικά» της Τριπόλεως –γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει και η αντίστοιχη ονοματοθεσία από το παλαιό εμβληματικό στέλεχος του συλλόγου μας — είναι χώρος φιλοξενίας αρκετών ποδοσφαιρικών ομάδων που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα (ανδρικών, γυναικείων, παιδικών) ,αφού είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποδοσφαιρικό γήπεδο στον ιστό της πόλης.

Μετά το τέλος και της φετινής σεζόν είναι οφθαλμοφανές πλέον και στους μη ειδικούς ότι πολλά σημεία του έχουν υποστεί τέτοιου είδους φθορές, από την παρατεταμένη χρήση, που πλέον εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι ραυματισμού για τους αθλητές.

Κατόπιν αυτών παρακαλούμε για τον ορισμό συνάντησης –ενημέρωσης σας , για τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου , την άμεση παρέμβαση σας και την επίσπευση των διαδικασιών προμήθειας νέου χλοοτάπητα σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση με τον Δ. Τρίπολης όπως έχει εξαγγελθεί ,ώστε στην νέα αγωνιστική περίοδο να μπορούν οι αθλητές να αγωνίζονται με τη στοιχειωδώς απαιτούμενη ασφάλεια.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οτιδήποτε περαιτέρω.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. Γ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Ν. ΑΛΜΠΑΝΗΣ.».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προβληματισμός από αθλητές και συλλόγους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Φιλικών.
Τα προβλήματα του γηπέδου Φιλικών σχολιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το «χαλάκι» του γηπέδου Φιλικών τίναξε ο Δημοσθένης Δήμος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here