Επιστροφή Βλαχοκυριάκου στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο

0
1844

Ύστερα από απουσία ενάμιση περίπου χρόνου ο Κώστα Βλαχοκυριάκος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται σε Αρκαδική ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Βλαχοκυριάκος ως γνωστό τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΟ Μίμας Μικρασιατική με ιδιαίτερη επιτυχία. Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο διάστημα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ο Αρκάς ποδοσφαιριστής σημείωσε συνολικά 20 γκολ.

Ο Βλαχοκυριάκος επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγωνιστικών σεζόν στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΕ» με τις εμπειρίες από ένας σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δύο σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιες ομάδες της Αρκαδίας των έχουν προσεγγίσει με τις πρώτες επαφές για την προοπτική συνεργασίας να αποτελούν γεγονός. Ακόμη τίποτα δεν μπορεί πάντως να θεωρείται δεδομένο σε ότι αφορά το που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Βλαχοκυριάκος επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο και ως κάτοχος διπλώματος UEFAC, με το ενδιαφέρον του για την προπονητική να είναι δεδομένο. Άλλωστε την τελευταία σεζόν πριν μετακινηθεί στον ΑΟ Μίμας Μικρασιατική, εκτός από παίκτης είχε αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ του Ορχομενού Λεβιδίου σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία του Αρκαδικού συλλόγου σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο, φτάνοντας ως φιναλίστ στον μεγάλο τελικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here