Επιστροφή στη δράση σε Γ’ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα;

0
478

Αρκετά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητα ή όχι από τις αρχές του 2021. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της sportime.gr φαίνεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιστροφής στην αγωνιστικής δραστηριότητα σταδιακά από τις αρχές του 2021 και αν φυσικά το επιτρέψει και η εξέλιξη της πανδημίας.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο. Αυτό όπως φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα καθώς ήδη μετά την Super League 2 η οποία ξεκίνησε από χθες προπονήσεις σειρά παίρνουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες. Οι πιέσεις των ομάδων και όχι μόνο, σε συνδυασμό με τα επιδημιολογικά δεδομένα έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες και πλέον μετρά αντίστροφα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία (αν δεν αλλάξει κάτι με τα κρούσματα) θα επαναφέρει στην ζωή μας όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά τον αθλητισμό γενικότερα. Ήδη οι ιθύνοντες προσανατολίζονται στο να επιτρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις από τις 7 Ιανουαρίου και με έναν ορίζοντα τριών εβδομάδων να έχουμε επανέναρξη κάτι που σημαίνει πως ίσως και νωρίτερα από τις 13 Φεβρουαρίου να δούμε ξανά δράση στα τοπικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here