Επιστροφή στις προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής του Πήγασου Άστρους

0
91

Μετά την επιστροφή στο γήπεδο των ακαδημιών του Πήγασου, ο σύλλογος του Άστρους ανακοίνωσε και την επιστροφή στις προπονήσεις και των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής. Από σήμερα λοιπόν και τα υπόλοιπα παιδιά των μικρών ηλικιακά τμημάτων επιστρέφουν στα παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου αναφέρει:

«Η Ακαδημία του Πηγάσου Α.Ο. Θυρέας, ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 επιστρέφουν στις προπονήσεις οι αθλητές – αθλήτριες και των υπόλοιπων ηλικιών της ακαδημίας μας. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ίσχυε έως την παύση των δραστηριοτήτων των Ακαδημιών.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις είναι η παρουσίαση βεβαίωσης αρνητικού self-test (η ίδια που χρησιμοποιείται και στα σχολεία). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους, όχι, όμως, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Παράλληλα, όσα παιδιά έχουν νοσήσει από covid-19 είναι απαραίτητο να έχουν βεβαίωση από καρδιολόγο ή από παιδίατρο ότι μπορούν να κάνουν προπόνηση.

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ορίζονται από την ΓΓΑ και το υπουργείο Υγείας και πρόνοιας για την προστασία της υγείας των αθλητών μας

Με χαρά σας περιμένουμε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ:
– 6973356199 (ΚΟΨΑΥΤΗΣ Γεώργιος)
– 6979225363 (ΑΔΑΜΗ Κωνσταντίνα)
– 6947525548 (ΜΠΙΛΙΡΗΣ Γεώργιος)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here