Επιστροφή στους επιθυμητούς αγωνιστικούς ρυθμούς παρά τα «εμπόδια» θα επιδιώξει η ΑΕΚ Τρίπολης

0
141

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ Τρίπολης έκλεισε θετικά το 2021, αν κρίνει κανείς ότι το Δεκέμβριο η «κιτρινόμαυρη» ομάδα είχε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η μία μάλιστα στις 18/12 απέναντι στις πρωτοπόρες Βρασιές. Με ανάλογους ρυθμούς προσπαθεί να επιστρέψει ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το απόγευμα της Τετάρτης (19/01) στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΑΟ Τεγέας στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ανέβασε ρυθμούς το τελευταίο διάστημα σε προπονητικό επίπεδο με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, είχε και τα θετικά αποτελέσματα και κατά συνέπεια ο Παναγιώτης Παναγούλιας θέλει να ανοίξει το 2022 όπως έκλεισε το 2021.

Τα «εμπόδια» δεν λείπουν ωστόσο σ’ αυτή την προσπάθεια, καθώς οι απουσίες παικτών λόγω διαφόρων θεμάτων αλλά και της πανδημίας, δεν επέτρεπε στην ομάδα να προπονείται με άπαντες διαθέσιμους. Παράλληλα η έξαρση της πανδημίας δεν βοήθησε την κατάσταση, αφού μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα η επανέναρξη του πρωταθλήματος (15-16/01). Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, στη συγκεκριμένη αγωνιστική η ΑΕΚ Τρίπολης είχε ρεπό. Κατά συνέπεια για την ΑΕΚ Τρίπολης την Τετάρτη όπου θα αναμετρηθεί με τον ΑΟ Τεγέας, θα έχουν μεσολαβήσει ούτε λίγο, ούτε πολύ 32 ημέρες από το τελευταίο επίσημο ματς (με Βρασιές).

Η ΑΕΚ Τρίπολης μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας έρχεται να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τεγέας στις 19/01 ο οποίος προέρχεται από επιστροφή στις νίκες. Αυτό προβληματίζει τον Παναγιώτη Παναγούλια περισσότερο, αλλά και το γεγονός ότι μετά και το εντός έδρας ματς με το Κορακοβούνι την προσεχή Κυριακή (22/01), έχει και πάλι ρεπό το διήμερο 29-30/01. Αυτά τα αξιόλογα διαστήματα διακοπής είναι βασικό εμπόδιο για την ΑΕΚ Τρίπολης στο να «χτίσει» εκ νέου έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό το επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here