Επιτυχίες για τα 12άρια του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης στη Σπάρτη

0
563

Συνεχίζονται οι ψηλές αγωνιστικές πτήσεις για τα παιδιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και αυτό το καλοκαίρι. Σε τουρνουά που έγινε στη Σπάρτη και πιο συγκεκριμένα στο Sparti Tennis Club η ομάδα των αγοριών κάτω των 12 ετών διέπρεψε καταλαμβάνοντας όλες τις πρώτες θέσεις των μεταλλίων.

Πιο συγκεκριμένα τα αγόρια της ΑΕΚ Τρίπολης (Δημητρέλης, Μανώλης, Παπαγιαννόπουλος και Γιαννούλης) έδωσαν αγώνες με αθλητές από την περιοχή της Λακωνίας και κατάφεραν να περάσουν στην τελική τετράδα του τουρνουά, όπου έχει γίνει πλέον αγωνιστικός θεσμός για τον όμιλό της ΑΕΚ Τρίπολης.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μιχάλης Δημητρέλης, όπου επικράτησε στον τελικό του Δημήτρη Μανώλη, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αρκετών διακυμάνσεων με 2-0 σετ (54 42). Ο Μανώλης για την είσοδό του στον μεγάλο τελικό είχε επικρατήσει στα ημιτελικά του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου με 2-1 σετ (24 42 10-6). Τις δύο τρίτες θέσεις του ταμπλό κατέλαβαν από κοινού Ο Γιώργος Γιαννούλης, όπου ηττήθηκε από τον Δημητρέλη στα ημιτελικά με 2-0 σετ (24 14) και ο Παπαγιαννόπουλος.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα παιδιά του ομίλου για την προσπάθεια τους καθώς και στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here