Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού από το Κέντρο Πρόληψης

0
268

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», διοργανώνει εργαστήριο Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με θέμα: «Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Συναισθημάτων».

Τα παιδιά που θα έρθουν στο εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να  γνωριστούν με άλλα παιδιά, να βιώσουν τη μαγεία των εορτών και να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Εξιστορώντας το παραμύθι «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι», τα παιδιά θα αναγνωρίσουν και θα μιλήσουν για τα συναισθήματα και θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

● Χώρος διεξαγωγής εργαστηρίου: Ισόγεια αίθουσα Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.

● Ημέρα διεξαγωγής: Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17.00 – 19.00.

Για τον χώρο διεξαγωγής του εργαστηρίου, θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες τηλεφωνικώς.

● Δηλώσεις συμμετοχής εως 17/12/2021, καλώντας στο 2710235243 (πρωινές ώρες) ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpnna_@otenet.gr.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20 παιδιά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

● Συντονίστριες Εργαστηρίου: Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Κοινωνιολόγος & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας | Πράσινου Ευαγγελία, Κοινωνική Λειτουργός.

● Επιστημονικά Υπεύθυνη: Μπεντεβή Αναστασία, Κοινωνιολόγος.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, με την τήρηση του υγειονομικού covid free πρωτοκόλλου λειτουργιάς. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο εργαστήριο  υποχρεούνται να έχουν διεξάγει και να φέρουν μαζί τους το αρνητικό αποτέλεσμα self test 24 ωρών το οποίο θα έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here