Ετοιμάζει μεταγραφικές «βόμβες μεγατόνων» η Δημητσάνα!

0
371

Η ομάδα της ΑΕ Δημητσάνας πήρε τη θέση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας και μπορεί να τρέχει για να καλύψει χρονικά το χαμένο έδαφος, αλλά δείχνει διατεθειμένη να εντυπωσιάσει στο μεταγραφικό «παζάρι» του πρωταθλήματος. Για να είμαστε ίσως πιο ρεαλιστικοί, είναι διατεθειμένη η διοίκηση να αλλάξει αγωνιστικά δεδομένα στην Α’ κατηγορία βάζοντας ακόμη και σε τροχιά ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει τους «Γορτύνιους»!

Τη δεδομένη στιγμή που μιλάμε στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα και συνεχείς επαφές στα μεταγγραφικά ζητήματα. Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ιωάννης Κωλλέτης είναι διατεθειμένος να συμβάλει οικονομκά ώστε στην ομάδα να έρθουν παίκτες εγνωσμένης αξίας!  Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η ομάδα της Δημητσάνας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που θα ισχυροποιήσουν αισθητά την ομάδα τη νέα χρονιά! Για την ακρίβεια θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει μεταγραφές «μεγατόνων» για την κατηγορία.

Πρόκειται και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με μεγάλη εμπειρία όχι μόνο στην Α’ κατηγορία αλλά και επί σειρά ετών στην Γ’ Εθνική! Οι επαφές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά μέχρι στιγμής και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να ξεπεραστούν όλες οι εκκρεμότητες, οι άνθρωποι της Δημητσάνας δεν έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι πέρα από τα δύο ονόματα που αν ανακοινωθούν από τους «Γορτύνιους» θα κάνουν αίσθηση στην κατηγορία, ήδη συμμετέχουν στις προπονήσεις της Δημητσάνας οι Τέλης Σαλαπάτας και Κώστας Βλαχοκυριάκος, περιμένοντας να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες με τα δελτία τους ώστε να έρθουν σε συμφωνία με τους «νεοφώτιστους»!

Το «Κ.Ε.» τέλος δεν αποκλείει πέρα από τα δύο πρόσωπα που είναι πολύ κοντά να ανακοινωθούν, να ακολουθήσουν και 1-2 παίκτες ακόμη που πέρυσι αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here