Ευκαιρία για τους φιλάθλους της Τρίπολης να στηρίξουν από κοντά την Εθνική Ελπίδων!

0
164

Το γεγονός της παρουσίας του Αστέρα Τρίπολης στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και η ύπαρξη των εγκαταστάσεων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αποτελούν λόγους μεταξύ άλλων να φιλοξενηθούν στην Τρίπολη όχι ένας, αλλά δύο επίσημοι αγώνες της Εθνικής ομάδας Ελπίδων, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αποτελεί πολυτέλεια για τους φιλάθλους της περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στην πόλη ή περιοχή που μένουν δύο επίσημους αγώνες της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με ουσιαστικούς αγωνιστικούς στόχους και κίνητρα για τα θετικά αποτελέσματα. Δύο αγώνες της Εθνικής ομάδας και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για το φίλαθλο κοινό, μετά από ενέργειες της ΕΠΟ και ΕΠΣ Αρκαδίας, ισχύοντας ωστόσο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας του covid-19. Δηλαδή ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους που έχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες.

Οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής Ελπίδων έρχονται στην Τρίπολη με σκοπό να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα τόσο απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λευκορωσίας (Παρασκευή, 12/11/2021, 16:00), όσο και απέναντι στην ομάδα της Ισλανδίας (Τρίτη, 16/11/2021, 16:00) και θέλουν την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της Αρκαδίας.

Το φίλαθλο κοινό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής έχει αποδείξει ότι ξέρει να βρίσκονται πλευρό των μικρών μας Εθνικών ομάδων και στο κοντινό παρελθόν με δυναμική παρουσία στο γήπεδο. Κάτι το οποίο αξίζει τον κόπο να αποτελέσει γεγονός και αυτή τη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here