Ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τον Απόλλωνα Τυρού στο Σωτήρη Λαλουδάκη

0
206

Με αφορμή τον τραυματισμό του Σωτήρη Λαλουδάκη στο γόνατο στην αναμέτρηση πριν λίγες ημέρες επί του Αχιλλέα Π. Άστρους, η διοίκηση και όλο το δυναμικό της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση για γρήγορα ανάρρωση στο νεαρό ποδοσαφαιριστή.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Τυρού αναφέρει:

«Η Διοίκηση ο προπονητής και οι συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή μας ΣΩΤΗΡΗ ΛΑΛΟΥΔΑΚΗ του στέλνουν τις πιο θερμές τους ευχές για γρήγορη ανάρρωση..

Τελικά ο τραυματισμός του στο γόνατο στο παιγνίδι πρωταθλήματος με τον Αχιλλέα στο Π. Άστρος αποδείχτηκε πολύ σοβαρός και τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί..

Ο ταλαντούχος νεαρός (17 ετών και μαθητής του Λυκείου) παίκτης θα απουσιάσει για τους επόμενους 6 μήνες χάνοντας το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος στο οποίο η παρουσία του και η απόδοση του ήταν εντυπωσιακή…

Σίγουρα ο σοβαρός τραυματισμός ενός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αποτελεί την πιο βαριά ΗΤΤΑ για την ομάδα του αλλά και ένα σοβαρό πρόβλημα για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και το ταχύτερο δυνατόν να επιστρέψει ΥΓΙΗΣ τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του μια εκ των οποίων είναι και η προετοιμασία του για τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here