Ευχαριστήριο ΑΕΚ Τρίπολης για την άψογη φιλοξενία της Δόξας Μεγαλόπολης

0
295

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία εκφράζονται οι ευχαριστίες της διοίκησης για την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της Δόξας Μεγαλόπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (10/03). Αναλυτικά η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου αναφέρει:

«O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος κκ. Καγιάννης Εμ.-Νίκου Γ.-Αλμπάνης Π-Νίκου Ι. καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, ιδιαίτερα ευχαριστούν την Διοίκηση, τους αθλητές αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για την άψογη φιλοξενίας της ομάδας μας, των μελών της Διοίκησης μας, των συνοδών ,αλλά και των γονέων των αθλητών μας που παρευρεθήκαν στο μεταξύ μας αγώνα της προηγούμενης Κυριακής 13-03. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν την πλούσια ιστορία της ομάδας σας, ανεβάζουν την ποιότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και κατατάσσουν το Αρκαδικό ποδόσφαιρο στο βάθρο που του αξίζει.

Ιδιαίτερα όμως αποτελούν μήνυμα αισιοδοξίας για όλους όσους μοχθούν να κρατήσουν ζωντανά τα ερασιτεχνικά σωματεία σε δύσκολους καιρούς, όσο και αν προσπαθούν οι άρχοντες του σαββατοκύριακου να τα υπονομεύσουν είτε με την δια γυμνού οφθαλμού κραυγαλέα ανεπάρκεια τους, είτε με την κουραστικά επαναλαμβανόμενη μονότονη εκτέλεση διατεταγμένων αποστολών! Σ αυτούς λέμε μην θεωρείτε την ευγένεια αδυναμία και ομάδες με την ιστορία της ΔΟΞΑΣ δεν σας έχουν ανάγκη. Γνωρίζουμε ότι είναι ανυπόφορο ν’ αφήνεις την θαλπωρή των νοτίων προαστίων κάθε βδομάδα, αλλά «ο καιρός γαρ εγγύς»!  

Ευχόμαστε σε όλους όσους αποτελούν την ΔΟΞΑ υγεία κ το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους να τους βρει χωρίς τραυματισμούς κ έχοντας επιτύχει τους στόχους τους! Η Κάρτσοβα θα είναι πάντα έτοιμη να σας ανταποδώσει, αυτή την φιλοξενία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here