Ευχαριστίες Βαλασόπουλου για το κλείσιμο της χρονιάς των ακαδημιών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ

0
180

Σε ανάρτησή του, με αφορμή την εκδήλωση “Survivor Tennis Festival 2022” με την οποία ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις ακαδημίες του Όμιλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης , ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην εκδήλωση με τις δικές του ευχαριστίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε έχουν ως εξής:

«Μετά από δυο χρόνια υποχρεωτικής απουσίας, συναντηθήκαμε και κλείσαμε χθες το απόγευμα την χρονιά στην ακαδημία αντισφαίρισης με τον γνωστό δροσερό τρόπο των μικρών αθλητών μας με την καθιερωμένη μας καλοκαιρινή εκδήλωση το “Survivor Tennis Festival 2022”. Τα παιδιά της Ακαδημίας μας τα οποία αφού έλαβαν τα έπαθλα για τις διακρίσεις τους στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, διασκέδασαν στα γήπεδα χωρίς ρακέτες αυτή τη φορά!

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας κο Μπαντούνα για την βοήθεια του και την επιλογή του να παρουσιάσει την νέα συλλογή κοσμημάτων Crescent που σχεδίασε μέσα από την εμφάνιση των παιδιών.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε την προπονητική μας ομάδα, τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο την κα. Θοδώρα Σταθούλη καθώς και τον κ. Διονυσόπουλο, για την σπουδαία δουλειά που συνεχίζουν να κάνουν στο τμήμα του συλλόγου μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here