Ευχαριστίες Δημήτρη Μποροβήλου στην ομάδα, τον κόσμο και τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία

0
94
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Μποροβήλος σε δήλωση που πραγματοποιήθηκε εξέφρασε τις ευχαριστίες στην ομάδα του συλλόγου (τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) για το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, τον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα που ταξίδεψε στην Αθήνα και στήριξη την ομάδα, καθώς και την ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης για την φιλοξενία της.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δημήτρη Μποροβήλου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του Αστέρα που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here