Ευχαριστίες Παναρκαδικού σε Αστέρα Τρίπολης και Παναυπλιακό

0
104

Σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναυπλιακό, εξέδωσε η διοίκηση του Παναρκαδικού, με αφορμή την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ τους τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα καλεί όσους το επιθυμούν όπως διαφημιστούν στο γήπεδο της ομάδας ή όπως προμηθευτούν εισιτήρια οικονομικής ενίσχυσης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ολοκληρώνοντας άλλα δύο φιλικά προετοιμασίας θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τον ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ για την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στους  αγώνες που διεξήχθησαν μεταξύ  των ομάδων μας το Σάββατο 26/9/20 στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και την Κυριακή 27/9/20 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συγκινητική οικονομική στήριξη που παρέχει στο Σύλλογο αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2020 2021 γνωρίζοντας ότι μέχρι στιγμής η απόφαση της ΕΠΟ μιλάει για ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Γ’ Εθνική που θα γίνουν χωρίς κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. και σε όλες τις επιχειρήσεις που θα διαφημιστούν φέτος στο γήπεδο αλλά και στους Χορηγούς της ομάδας που μέσα σε αυτή τη συγκυρία συνεχίζουν να στηρίζουν τον ιστορικό μας Σύλλογο.

Τέλος ανακοινώνεται ότι για εισιτήρια οικονομικής ενίσχυσης αλλά και για διαφημίσεις στο χώρο του γηπέδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της Διοίκησης ή στα γραφεία του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. στο τηλέφωνο 2710 224701 (πρωινές ώρες).».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here