Ευχαριστίες του Πήγασου Θυρέας για τους υποστηρικτές του

0
89

Η προετοιμασία του Πήγασου Θυρέας εν’ όψει της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τη διοίκηση να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν φέτος την προσπάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που είναι δίπλα στην ομάδα, αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου τα εισοδήματα είναι περιορισμένα και στηρίζουν την ομάδα μας στην φετινή της προσπάθεια στην Γ’ Εθνική κατηγορία.Συγκεκριμένα την εταιρεία GTS SECURITY του κ. Τσιβεριώτη στην Αθήνα,το cafe CENTRO του κ. Μπάρλα στο Άστρος, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Ζούρα στο Άστρος και το MINI MARKET “Το Μαγαζάκι” του κ. Θεοδώρου Αθαν. (παλαιού άσσου του Πανθυρεατικού) στην Τρίπολη. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα εμπορίας σιδήρου του κ. Δημ. Καμπύλη στο Άστρος καθώς και τα αρτοποιεία Λυμπέρη στο Κυβέρι και το Άργος.

Τελος πρέπει να αναφερθούμε στην σημαντική οικονομική προσφορά και βοήθεια του φίλου της ομάδας μας κ. Παπαιωάννου Βασ. και να τον ευχαριστήσουμε θερμά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις για την αμέριστη οικονομική τους στήριξη προς τον ΠΗΓΑΣΟ και ευελπιστούμε ότι αυτές οι κινήσεις θα βρουν μιμητές και σε άλλους επιχειρηματίες του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here