Εύκολη επικράτηση για τις κορασίδες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 0-3 στη Νεμέα

0
670

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 07/12 η ομάδα κορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης φιλοξενούνταν την ομάδα του ΑΣ Νεμέας στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ. Σ’ ένα ματς στο οποίο η Αρκαδική ομάδα ήθελε να ξεκινήσει με το «δεξί» τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ήρθε η καλή απόδοση και το θετικό αποτέλεσμα με 3-0 σετ.

Αγωνιστικά η ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με καλό αγωνιστικό ρυθμό κατάφερε να κατακτήσει εύκολα το 1ο σετ με σκορ 6-25. Τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου ξεκίνησαν με πολύ διάθεση πρώτα απ’ όλα στην αμυντική λειτουργία, συγκέντρωση και καλές επιλογές στην επίθεση. Στη συνέχεια της αναμέτρηση αν και οι «γηπεδούχες» ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και προηγήθηκαν με 6-2. Ένα τάιμ-άουτ για την ομάδα της Τρίπολης και επιστροφή στο παρκέ με μεγάλη συγκέντρωση ανάτρεψε την κατάσταση, ανακτώντας την πρωτοπορία με 9-7 και 10-8, για να ακολουθήσει στη συνέχεια εντυπωσιακή συνέχεια και επικράτηση στο δεύτερο σετ με σκορ 9-25.

Το τρίτο σετ αποδείχθηκε εξίσου καλό για την ομάδα της Αρκαδίας με σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα, έλεγχο της κατάστασης και επικράτηση με 12-25, δίνοντας και τη νίκη τελικά με 0-3 σετ.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Νεμέας | 07/12/2019 (18:00).
ΣΕΤ: 6-25 (1ο | 20’), 9-25 (2ο | 22’), 12-25 (3ο | 27’).
Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ (): Νικολάου, Μπακασιέτα, Μπανάση Γ., Φλώκα, Νικοπούλη, Χαχάμη, Κουτσοδήμου, Πανταζοπούλου, Μπεκιάρη, Μπανάση Μ., Κεφαλά, Τζέκα.
Α.Σ.ΠΕ.Τ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Πετροπούλου, Μανίκα, Σιάννα, Ζάβου, Πρωιμάκη, Σούντρη, Πετροπούλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here