Εύκολη επικράτηση η έφηβοι του Πελασγού 33-78 τον Δίωνα

0
174

Το πρωτάθλημα εφήβων συνεχίστηκε τις προηγούμενες ημέρες και για την 3η αγωνιστική ο Πελασγός φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Δίωνα σ’ ένα ματς στο οποίο η ομάδα της Μεγαλόπολης ήθελε να κατακτήσει μια νίκη εντός προγράμματος. Σ’ ένα ματς στο οποίο επιθετικά τις δύο ομάδες τράβηξαν συγκεκριμένοι παίκτες, η ομάδα που τελικά επικράτησε ήταν αυτή που είχε μεγαλύτερη τελικά επιθετική «πολυφωνία». Έτσι ο Πελασγός κατάφερε να φτάσει στην εύκολη επικράτηση με σκορ 33-78.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τους «Μεγαλοπολίτες» που είχε περισσότερες εύστοχες επιθέσεις και από τα πρώτο αγωνιστικά λεπτά πήραν προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε στο 8-17, για να αυξάνεται η διαφορά από εκεί και πέρα μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που βρήκε τον Περλασγό νικητή με σκορ 33-78.

Για τον Δίωνα από τους οκτώ παίκτες που αγωνίστηκαν τρεις χρίστηκαν σκόρερ (Παπαθεοδωρόπουλος, Αθηναίος, Γιαννόπουλος), ενώ για τον Πελασγό σκόραραν και οι έξι παίκτες που αποτέλεσαν την αποστολή της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας | 19/09/2020 (19:30).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακόπουλος, Τσουβάλης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-17 (Α’), 20-39 (Β’), 23-57 (Γ’), 33-78 (Δ’).
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Μπουσιούτας, Κατσαργύρης): Αθηναίος 3(1), Βασιλόπουλος, Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος 6(1), Παπαθεοδωρόπουλος 24, Κωνσταντόπουλος, Μαντζούνης, Τσάγκος.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Κ.Ο.Μ. (Τσατσουλής, Μανιάτη): Τσιντώνης 17(1), Παπαδόπουλος 17, Μιχολιάς 6, Βούλγαρης 10, Σταβαράκης 4, Δρακόπουλος 24.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here