Εύκολη πρόκριση της ΑΕ Δημητσάνας 4-0 τον Ορχομενό Λεβιδίου

0
165

Το μοναδικό ματς που τελικά διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (18/09) μετά τις αναπάντεχες αναβολές τριών αγώνων, ήταν η αναμέτρηση στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών μεταξύ της ΑΕ Δημητσάνας και του Ορχομενού Λεβιδίου. Νικήτρια η ομάδα της Γορτυνίας που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στην εύκολη νίκη με σκορ 4-0.

Η ομάδα της Δημητσάνας παρουσιάστηκε με πλήρη ουσιαστικά σύνθεση και φυσικά τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα που με την άφιξή τους, ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο τη δυναμική της τη φετινή σεζόν. Αναφορά στους Γιώργο Καδά και Δημήτρη Κυριακόπουλου. Φυσικά δεν αγνοείται η παρουσία και των άλλων παικτών που από κοινού είχαν μια καλή παρουσία, που δεν άφησε περιθώρια ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς Ορχομενού. Τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν από τους Τζάνο (2), Καδά και Πλιάτσικα.

Η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στην γ’ φάση (ημιτελική φάση) είναι η ομάδα της Γορτυνίας που πλέον «καθαρίζει» από τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Αρκαδίας του Σεπτεμβρίου, εστιάζοντας στο θεσμό από τις αρχές πάλι του 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here