Ηλίας Μπαλής: «Ιδανικά το κλίμα και η χημεία της ομάδας»

0
267

Η προπονητής της ομάδα του Συλλόγου Δρομέων Ηλίας Μπαλής μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Συλλόγου Δρομέων με τον Αίολο Αγυιάς για τη σπουδαία νίκη της ομάδας στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ WEB TV», αναφερόμενος στην αναμέτρηση και στην προσπάθεια των παικτών του.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση ο κόουτς του Συλλόγου Δρομέων σχολίασε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε με μια ομάδα η οποία είναι πλήρης, γεμάτη σε όλες τις θέσεις με έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν για να καλύψουν και τις ελλείψεις που είχαμε και στο τέλος και με τη βοήθεια της τύχης ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.».

Σχετικά με τη σημασία της νίκης λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε μετά από υπέρβαση στο φινάλε Μπαλής σχολίασε: «Λόγω της ζώνης του αντιπάλου τα δικά μας σουτ δεν βγήκαν όπως έπρεπε και ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Διαμαντής Μπουρής που θα μπορούσε να μας βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι δεν είναι μαζί μας αγωνιστικά. Η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν! Όλοι προσπάθησαν και μάλιστα τα περισσότερα παιδιά έχουν δείξει γραφής από πέρυσι στα δύσκολα παιχνίδι. Ήταν ανταγωνιστικοί και στο πρώτο ματς φέτος που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τα παιδιά έχουν πάθος και θέληση, αποκτούν εμπειρίες σιγά-σιγά ».

Στο αν το καλό κλίμα και η ενότητα στην ομάδα θα βοηθήσουν την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Ηλίας Μπαλής σχολίασε: «Είναι γεγονός ότι η χημεία και το κλίμα που υπάρχουν στην ομάδα είναι ιδανικά. Παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς και την γκαντεμιά θα μπορούσα να πω που έχουμε, τα παιδιά είναι όλα μια γροθιά και αυτό φαίνεται. Πιστεύω ότι όποιος το βλέπει, καταλαβαίνει. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά και το πώς αντιδρά η ομάδα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here