Η άποψη του φίλαθλου κοινού για την έως τώρα παρουσία του Αστέρα στη Super League 1

0
10729

Στη 19η συνεχόμενη ραδιοφωνική σεζόν της εκπομπής του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, προσπαθούμε να είμαστε αρκετά διαδραστικοί και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το contraepithesi.gr προσπαθούμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους ακροατές της εκπομπής αλλά και στους επισκέπτες του ιστοχώρου μας, να παίρνουν θέση για διάφορα θέματα που αφορούν τον τοπικό αθλητικό χώρο.

Την περασμένη Δευτέρα (30/10) αναρτήσαμε σε ιστορία στο Instagram το ερώτημα προς το φίλαθλο κοινό για το «αν μετά από εννέα αγωνιστικές είναι ικανοποιημένο από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Αστέρα Τρίπολης» (8 βαθμοί με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες). Με την ολοκλήρωση της δημοσίευσης της ιστορίας το 86% απάντησε ΟΧΙ, ενώ μόλις το 14% απάντηση ΝΑΙ.

Την περασμένη Τρίτη (31/10) θέσαμε μέσω νέας ιστορίας το ερώτημα για το «αν το φίλαθλο κοινό, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική συγκομιδή του Αστέρα Τρίπολης στη Super League 1, είναι ικανοποιημένο από την αγωνιστική «εικόνα» της «κυανοκίτρινης» ομάδας». Σ’ αυτό το ερώτημα λοιπόν το 11% απάντησε ότι είναι ΠΟΛΥ ικανοποιημένο, το 8% ότι είναι ΑΡΚΕΤΑ ικανοποιημένο, το 34% ότι είναι ΛΙΓΟ ικανοποιημένο, ενώ ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιημένο απάντηση είναι το 47%.

Γίνεται κατανοητό από τις δύο αυτές δημοσκοπήσεις από το σύνολο του φίλαθλου κοινού που απάντησε στις συγκεκριμένες ερωτήσεις, σε πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι ικανοποιημένο, ούτε από το βαθμολογική συγκομιδή του Αστέρα, αλλά ούτε και από το την αγωνιστική «εικόνα» που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα στα επίσημα ματς πρωταθλήματος.

► Ερωτήματα για τον τοπικό αθλητισμό θα συνεχίσουν να αναρτώνται με ιστορίες στο Instagram ή και άλλους τρόπους και θα σχολιάζονται παράλληλα μέσα από τις ζωντανές εκπομπές του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και θα σχολιάζονται και από άρθρα στο contraepithesi.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here